Присланий з росії ФСБшник розповідає, що ЗСУ нібито обстрілює цивільних на Херсонщині

03 Вересня 2022, 19:01

Очільник так званого «уряду Херсонської області» офіцер ФСБ Сергій Єлісеєв поширює фейки про обстріли цивільного населення та збільшення «підтримки» окупантів серед місцевого населення.

Про це ФСБшник розповідає в інтерв’ю пропагадистському виданню “РИА Новости Крым”.

Єлісеєв стверджує, що жителі окупованих (за його інтерпретацією «звільнених росіянами») територій, «перебуваючи по ударах з боку ЗСУ, розчаровуються у Києві та приймають російську сторону».

Однак насправді ЗСУ завдає точкових ударів по позиція рашистів, а не по цивільному населенню, що підтверджується щоденними зведеннями оперативного командування «Південь».

Також місцеві, що підтверджуються свідченнями людей з окупованих територій, не розчаровуються, а підтримують ЗСУ та сподіваються на звільнення від окупації, яке наближається через наступ ЗСУ. Чи не кожен вибух, що лунає на Херсонщині, супроводжується схвальними відгуками, адже місцеві підтверджують, що ЗСУ завдає ударів лише по об’єктам, які використовують окупанти, передає Медіа-центр “IPC-Генічеськ”.

Як повідомлялось, главою маріонеткового «уряду» окупованої частини Херсонщини рф призначила ФСБшника Єлісеєва.

На Херсонщині російські окупанти вже не можуть підтягувати свої резерви.

ЗСУ розпочали наступ на Херсонщині та прорвали першу лінію оборони росіян.

Речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк наголошувала, що після початку наступу Збройних Сил України на південному напрямку потрібно дотримуватися режиму інформаційної тиші та чекати на результати.

Раніше ЗСУ знищили практично всі мости у Херсонській області, відрізавши окупантів від постачання озброєння та особового складу з території Криму.