Ще один депутат Генічеської міськради від «ЄС» перейшов на бік ворога

09 Серпня 2022, 14:00

Депутат Генічеської міської ради від політичної партії “Європейська солідарність” Сергій Добровольський, ймовірно, перейшов на бік окупантів.

Про це свідчить світлина, оприлюднена окупаційною адміністрацією з нещодавньої наради заступника голови уряду рф Марата Хуснулліна “з керівниками установ бюджетної сфери” в окупованому росіянами Генічеську.

Разом з тим телеграм-канал Генічеськ ua з посиланням на власні джерела повідомляє, що депутат Добровольський увійшов у змову з представниками політичної партії ОПЗЖ, зокрема, з депутатом села Стрілкове Олександром Понаморьовим та отримав посаду директора пансіонатів “Сокіл”, “Прибій” та “Запоріжжя”.

За попередньою інформацією російські окупанти встигли «віджати» приватний пансіонат “Сокіл” та дитячий табір “Альбатрос”.

Наразі в цих пансіонатах розселились солдати росгвардії.

Сергій Добровольський є директором товариства з обмеженою відповідальністю “Еколог”. На минулих виборах він пройшов до Генічеської міської ради за списками політичної партії “Європейська Солідарність”.

Як повідомлялось, 9 серпня у Генічеській громаді лунають вибухи, чути детонацію боєприсасів.

Керівник Генічеського Центру первинної медико-санітарної допомоги, відомий в регіоні сімейний лікар Дмитро Максименко, очевидно, пішов на співпрацю з окупантами.

Військові рф масово розселяються в пансіонатах на Арабатській Стрілці, якуцього року вони “звільнили від туристів”.

Нагадаємо:

Курортний Генічеськ був окупований військами рф у перший день повномасштабної війни росії проти України.

У березні міський голова окупованого російськими військами Генічеська Олександр Тулупов заявив, що він та його команда змушені подати у відставку через неможливість «здійснювати повноваження як представники українського органу місцевого самоврядування».

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами. Однак Збройні сили України крок за кроком просуваються в області, окупанти вже втратили частину захоплених територій.

За офіційною інформацією, ЗСУ деокупували вже 53 населені пункти Херсонщини.