Російські ешелони не можуть пройти з Криму на Мелітополь через пошкоджений міст

15 Серпня 2022, 15:10

Українські партизани пошкодили міст у Мелітополі, тим самим унеможливили просування військової техніки з Криму залізничними коліями.

Про це розповів Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

«Мінус один залізничний міст на південно-західному напрямку від Мелітополя дорівнює повну відсутність російських ешелонів зі сторони Криму. Сили спротиву настільки допомогли мосту «втомитись», що рашисти не в силах його відновити вже другу добу», – зауважив Федоров.

Як повідомлялось, західні аналітики стверджують, що українським військам вдалося перервати постачання військ рф на правому березі Дніпра на Херсонщині.

У Запоріжжі запрацював хаб для переселенців із Херсонської області.

Наразі майже вся Херсонщина та приазовська частина Запорізької області окупована російськими військами.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.