В ХОДА закуплять сувенірів майже на 40 тисяч гривень

19 Листопада 2021, 16:07

В Херсонській обласній державній адміністрації провели закупівлю партії  подарунків та сувенірів. Загальна сума тендеру склала 38 550 гривень.

Про це йдеться на Прозоро, повідомляє сайт IPC-Херсон.

Переможцем торгів став ФОП  АЛЄФЕРКО ТЕТЯНА ГРИГОРІВНА. Підприємець має до кінця 2021 року надати ХОДА 100 одиниць подарункової продукції, серед якої 98 рамок для грамот різноманітного розміру та 2 картини олійними фарбами. Вартість рамок – від 315 до 375 гривень, картини ж “Очаківська брама” та “Набережна” обійдуться обласному бюджету по 3 тисячі гривень кожна.

ФОП АЛЄФЕРКО вже співпрацював з державними органами Херсонщини. Так, у вересні цього року ХОДА закупила у цього ж підприємця 35 сувенірних пакетів на суму 1050 гривень. А ось 13 ручок з написом “Херсон” обійшлись вже міському бюджету у 2020 році в 975 гривень.

Згідно з публікацій на сторінці ХОДА у Facebook, рамки для нагород вже активно використовуються Головою державної адміністрації та його заступниками. Так, за перші два тижня з моменту презентації нового очільника області в адміністрації вже встигли: нагородити представників “культурно-мистецького середовища”;

вручити подяки представникам ЗМІ, що допомагали Геннадію Лагуті під час передвиборчої кампанії на 184 окрузі;

та відзначити херсонських спортсменів.