Херсонщина втратила ще одного захисника під час війни на Донбасі

01 Березня 2021, 14:05

На Донбасі загинув 33-річний житель Херсонської області, який служив у морській піхоті.

Як повідомили в обласній адміністраці, внаслідок ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання із захисту Незалежності та територіальної цілісності України від російського -окупаційних військ, загинув житель Херсона – молодший сержант 1 взводу, 1 роти в/ч А2777 морської піхоти Сергій  Моісєєнко.

“Сергію було лише 33 роки. Сміливим військовим, чуйним побратимом і справжнім патріотом України Сергій навіки залишиться у нашій пам’яті. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким Сергія Моісєєнко! Вічна пам’ять захиснику! Герої не вмирають!”, – написав на своїй Фейсбук-сторінці т.в.о. голови ХОДА Сергій Козир.

Станом на 7 ранку 1 березня було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, неподалік Павлопол проросійські бойовики вели прицільний вогонь із автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів.

На такі дії противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

  • На Донбасі 26 і 27 лютого в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) в результаті обстрілів російських окупантів і підривів на мінах поранення отримали дванадцять українських військовослужбовців.