У Голій Пристані новий начальник відділу Держгеокадастру

23 Грудня 2019, 18:32

Новим в.о. начальника Голопристанського відділу Держгеокадастру у Херсонській області став Карась Сергій Іванович, який до цього займав посаду головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у Білозерському, Олешківському районах, у м. Херсоні та Автономній Республіці Крим Управління з контролю за використанням та охороною земель. Про це повідомляє сайт “Новини Голої Пристані“, передає IPC-Генічеськ.
У виданні уточнили, що про Сергія Карася відомо, що він із Козачих Лагерів Олешківського району, згідно поданої ним декларації мешкає він разом із батьками у Козачих Лагерях.
За минулий рік отримав 59892 грн заробітної плати, батьки – пенсіонери. Із майна за Сергієм Івановичем зареєстрована земельна ділянка площею 2412 кв.м. у Козачих Лагерях, у батька є земельна ділянка площею 7900 кв.м. також у Козачих Лагерях і на матері зареєстрований житловий будинок площею 225 кв.м. у цьому ж селі.
Також сім’я володіє двома автомобілями: PEUGEOT PARTNER 1998 року випуску, який зареєстрований на Сергія Карася та ВАЗ-2108 1988 року випуску, який зареєстрований на його батька.