Рятувальникам Херсонщини допомагають польські колеги

26 Травня 2023, 18:08

25 травня в Кракові Малопольська воєводська комендатура державної пожежної охорони та Головне управління ДСНС України у Херсонській області підписали меморандум.

Як повідомила пресслужба ДСНС України в Херсонській області, це партнерський договір про реалізацію проєкту: “Підвищення ефективності реагування українських аварійно-рятувальних служб на надзвичайні ситуації – етап V”.

Заступниця начальника Головного управління Катерина Гаврилова висловила щиру подяку за всебічну підтримку з боку дружньої Польщі нашій державі у складний час війни і запевнила, що й надалі наша співпраця буде сприяти лише покращенню стану захисту населення Херсонщини від наслідків надзвичайних ситуацій.

Вогнеборці отримали автівку марки “Scania”. Вона повністю обладнана всім необхідним для гасіння пожеж та надання допомоги при надзвичайних ситуаціях.

Допомогу рятувальникам області, котрі працюють на лінії вогню, передав Благодійний Фонд “Серце української нації”. Разом із машиною привезли 1920 вогнегасників: 1670 – для рятувальників та 250 – для правоохоронців.

Крім того, два позашляховики, машину “швидкої”, генератори, квадрокоптер, ліки, сумку сапера, ліхтарики та інше отримали Захисники й Захисниці Херсонщини.