На Арабатській Стрілці окупанти забирають недобудовану амбулаторію для нової тюрми

11 Травня 2023, 23:07

На території Арабатської Стрілки російські окупанти зібралися будувати приміщення для “Пенітенціарної служби Російської Федерації”.

Про це повідомляє Генічеськ ua з посиланням на жителів Генічеського району.

Для державної установи російські окупанти вже знайшли відповідне місце. Це двоповерхова будівля в селі Щасливцеве, по вулиці Миру 157-а.

“Російські окупанти вирішили не будувати нову будівлю Пенітенціарної служби, а просто конфіскувати потрібну будівлю у законних власників. Готове чи напівготове приміщення, видати за новобудову і розділити гроші, які було виділено на її “будівництво”, – пише видання.

Земельна ділянка належить Генічеській міській територіальній громаді. В даній будівлі планували відкрити амбулаторію сімейної медицини.

“Росіяни обгородили територію захопленої амбулаторії триметровим парканом і нікого до неї не підпускають. У російських реєстрах за даною адресою наразі ніякі юридичні особи не зареєстровані. Російські окупанти хочуть приховати даний об’єкт і зробити тут свою чергову таємну в’язницю, де катуватимуть викрадених громадян України”, – припускають автори Генічеськ ua.

Як повідомлялось, російські окупанти зареєстрували в Генічеську своє управління  Росгвардії по Херсонскій області за адресою Вищого професійного училища № 17, в якому вони влаштували катівню і таємну тюрму.