Жителям деокупованої Херсонщини привезли 45 вагонів дров

03 Лютого 2023, 14:04

На деокуповану частину Херсонської області прибули 45 вагонів з дровами, які безкоштовно роздадуть мешканцям семи територіальних громад та обласного центру.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

10 вагонів з дровами передбачені для Високопільської та Милівської громад. 35 вагонів – для Білозерської, Чорнобаївської, Дар’ївської, Станіславської, Музиківської громад та для міста Херсона.

Разом з тим триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом близько 500 жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали продуктові набори, готові обіди, ковдри, рушники, електрообігрівачі, матраци, планшети для дітей, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель, вугілля та іншу необхідну продукцію.

На Херсонщину надійшли три додаткові набори для роботи «Пунктів незламності» від гуманітарної організації Samaritan’s Purse. Передали потужні дизельні генератори, обігрівачі, Starlink і телевізори. Завдяки цим комплектам при тривалому відключенні електроенергії «Пункти незламності» зможуть працювати автономно та цілодобово.

Як повідомлялось, ще два відділення “Укрпошта” відновили роботу у Бериславському районі: 74000 – селище Високопілля (з 08:00 до 16.30, перерва 12:00 – 12:30) та 74360 – село Новорайськ (з 09:00 до 13.00).