У Херсоні спостерігають декілька потужних політичних конфліктів

25 Грудня 2022, 17:11

Політичні діячі на Херсонщині найчастіше займаються політиканством й думають про власний піар, а не про долю країни.

Такими спостереженнями поділився херсонський політолог Дементій Білий, повідомляє Медіацентр IPC-Південь.

“Зараз зарано говорити про майбутні вибори, які будуть після війни. Зараз головне перемогти. Важливо, щоб проявляли активність всі громадські структури, депутати місцевих рад, хай вони вже не є депутатами, але треба, щоб вони зберегли свою активність, щоб вони допомагали людям, організовували волонтерські центри, гуманітарну допомогу, щоб не займалися політиканством. А у нас зараз це, на жаль, відбувається в Херсоні: ми бачимо декілька потужних політичних конфліктів, які зовсім є зайвими зараз”, – висловився він.

Дементій Білий зауважив, що Херсонщина перебуває в стані гуманітарної катастрофи, тому політичним лідерам варто припинити працювати на виборчу компанію й займатися внутрішніми чварами, а зосередити зусилля на допомозі людям й загальній справі – Перемозі в цій війні.

“В мене ніколи не залишалося сумнівів, що у нас ця виборча компанія не припинялася взагалі, навіть у найтяжчі моменти політтехнологи головних політичних конкурентів думали про майбутні вибори,часто робили кроки, які були важливими для політичного піару, а не для долі країни. На жаль, це і зараз відбувається. Це дуже неправильно,зараз треба думати лише про перемогу, про допомогу людям, про вирішення нагальних проблем”, – зазначив він.

Як повідомлялось, у Кочубеївській громаді підтвердили, що деякі політики активно піаряться на гуманітарній допомозі.