У п’яти населених пунктах звільненої Херсонщині відновили централізоване водопостачання

20 Листопада 2022, 13:02

Періодичне централізоване водопостачання відновлено у п’яти населених пунктах Херсонської області: Інгулець, Токарівка, Іванівка, Лиманець та Чорнобаївка.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Окрім того, відремонтовано газорозподільні станції у Білозерці та Станіславі. Понад 6300 абонентів в 13 населених пунктах тепер мають газопостачання, також із газом й Білозерська лікарня. У Великій Олександрівці газопостачання відновлено ще для 60 абонентів, загалом в селищі газ мають 626 абонентів.

Також оператори мобільного зв’язку відновили роботу п’яти базових станцій: 4 – у Херсоні, 1 – у Чорнобаївці. Нині в області відновлено 52 базові та 3 пересувні станції мобільного зв’язку.

Херсонщина отримала гуманітарну допомогу від Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Привезли продуктові набори, питну воду, медикаменти, засоби гігієни, генератори, будматеріали, одяг, товари першої необхідності та низку іншої допомоги.

Як повідомлялось, херсонці вже зможуть отримати доступ до банківських операцій – починають працювати відділення Ощадбанку та ПриватБанку.

Нагадаємо: