У Херсоні Зеленський вручив нагороди військовим, які визволяли місто від російської окупації

14 Листопада 2022, 23:54

Dangerous Hooded Hacker Breaks into Government Data Servers and Infects Their System with a Virus. His Hideout Place has Dark Atmosphere, Multiple Displays, Cables Everywhere.

У Херсоні Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди військовослужбовцем, які відзначилися під час звільнення міста і правобережних районів Херсонської області, повідомляє інтернет-представництво глави держави.

Зеленський наголосив, що визволення територій дається Україні нелегко. За цим – колосальні зусилля українських захисників.

«Ворог нічого просто так нам не віддає. У цій війні ми платимо дуже високу ціну. Свобода коштує нам життя і здоров’я наших найкращих людей», – сказав Президент.

Він подякував воїнам за мужність і самовідданість у захисті України.

Президент присвоїв звання Героя України та вручив орден “Золота зірка” сержантові Андрію Орлову, а орденом Богдана Хмельницького I ступеня нагородив командувача оперативно-стратегічного угрупування військ “Херсон” бригадного генерала Олександра Тарнавського і майора Юрія Брехаря.

Крім того, за особисту мужність і героїзм, проявлені в захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, орденом Богдана Хмельницького II ступеня нагороджено капітана Михайла Фрішніча. 23 воїни отримали від президента орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, 12 захисників – орден “За мужність” ІІІ ступеня.

Як повідомлялось, у звільненому від російської окупації Херсоні місті поступово з’являтимуться пункти допомоги населенню, як це було на Харківщині.