Мер Олешок: Чекаємо на новини від Генштабу, ми скоро повернемось додому

15 Листопада 2022, 10:40

Олешківський міський голова записав звернення з Херсонщини та закликав дочекатися офіційної інформації від Генерального штабу ЗСУ.

Про звільнення міста він не сказав, але зазначив, що скоро будуть оголошені гарні новини.

“Чекаємо на інформацію від Генерального штабу, але ми всі впевнені, що дуже-дуже скоро ми поїдемо в наші рідні Олешки”, – розповів Євген Рищук.

Напередодні мер розмістив публікацію про те, хто наразі контролює місто, однак згодом видалив це повідомлення, та розмістив патріотичний пост без подробиць.

У нещодавньому зведенні оперативного командування “Південь” йдеться, що минулої доби ЗСУ нанесли ударів какпо дислокації ворожих підрозділів, місцях зосередження озброєння та техніки, складу з боєприпасами в Олешках.

В умовах інформаційної тиші, до якої закликали в ЗСУ, що звершують наступ в Херсонському напрямку, відомості про звільнені від російської окупації населені пункти оголошують саме військові, зазвичай відтерміновано у часі та коли вважають за доцільне оприлюднювати дані про успіхи в наступі.

Раніше українські захисники повернули контроль над обласним центром Херсонщини та численними населеними пунктами області.