У Херсонській області двоє місцевих мешканців стали жертвами небезпечних “подарунків” росіян

31 Жовтня 2022, 20:11

Російські окупанти яких ЗСУ відтіснили з низки населених пунктів Херсонщини, залишили по собі міни та розтяжки. Жертвами таких “подарунків” стає мирне населення.

Так, на минулих вихідних на вибухонебезпечних пастках підірвалися двоє жителів області: один – з Нововоронцовки, інший – з Новопетрівки.

Як повідомили в обласній поліції, мешканець Нововоронцовки рухався польовою дорогою на скутері та наїхав на міну, встановлену російськими окупантами. Потерпілий потрапив до лікарні.

Інший випадок стався в лісосмузі поблизу села Новопетрівка. Там 44-річний чоловік наступив на розтяжку, встановлену військовими рф. З пораненнями ноги та грудної клітини потерпілий госпіталізований у лікарню.

А жителі інших деокупованих населених пунктів Херсонщини звертаються до поліції із заявами про те, що у своїх оселях, де хазяйнували окупанти, вони знаходять вибухонебезпечні предмети.

Як повідомлялось, у звільнені від російських окупантів населені пункти Херсонщини завозять продукти для місцевих жителів та проводять розмінування територій.