Херсонські колаборанти медійно топлять Шойгу й щосили виправдовують відступ росіян

07 Жовтня 2022, 08:31

Фото: Telegram-канал "kherson_non_fake".

Херсонський колаборант Кирило Стремоусов, який нещодавно публічно порадив міністру оборони РФ застрелитися, виконує чергову вказівку Кремля “медійно топити” Шойгу та продовжує виправдовувати відступ росіян у Херсонській області.

На рашистську маніпуляцію звернули увагу в Міжнародній розвідувальній спільноті InformNapalm.

“Уявляєте наскільки деградувала і ослаблена російська армія, якщо навіть шістки тявкають на міністра оборони нападу. Аналітики роблять висновок, що вказівка медійно топити Шойгу та вішати на нього всіх собак надійшла особисто з Кремля. Зроблять з цього тувинця – цапа-відбувайла. Стрёмоусов – виправдовує відступ його хАзяїв в Херсонській області”, – зазначив InformNapalm.

Раніше призначений росіянами “заступник голови адміністрації Херсонської області” Кирило Стремоусов заявив, що деякі російські воєначальники “бездарні”. Вони, на його думку, “не спромоглися і не відповіли за всі ті процеси та дірки, які на сьогоднішній момент є”.

Колаборант окремо згадав міністра оборони РФ Сергія Шойгу та дав зрозуміти, що йому краще “застрелитися”.

“Багато хто говорить, що на місці міністра оборони, який допустив до такого стану справ, просто міг би як офіцер застрелитися. Але, знаєте, слово “офіцер” для багатьох – незрозуміле слово”, – сказав він.

При цьому він вихваляє російських військових, які “стоять на смерть” при обороні позицій у Херсонській області і стверджує, що до Херсона українські війська не увійдуть.

Попередній вислів Стремоусова на виправдання відступу росіян – “когда мы отступаем, то мы идем вперед” — вже став «притчею во язицех» в інтернет-мережі.

Тим часом українські захисники регулярно завдають ударів по логістиці і позиціям ворога на Херсонщині, знищують склади боєприпасів, а окупанти втрачають захоплені території.