Зеленський звільнив Олефіренка з посади голови Генічеської РДА

03 Вересня 2022, 16:43

Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Олефіренка з посади голови Генічеської районної державної адміністрації Херсонської області.

Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному інтернет-представництві Президента України, повідомляє Медіа-центр “IPC-Генічеськ”.

З початком повномасштабної війни Олефіренко мав очолити районну військову адміністрацію, але зник із публічного простору.

Зеленський призначив на посаду голови Генічеської РДА  Сергія Олефіренка у травні минулого року.

Раніше Сергій Олефіренко займав посаду заступника начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

З 2013 року працював начальником Херсонського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. А до призначення на цю посаду працював начальником Генічеської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів.

На виборах 2015 року Олефіренко був зареєстрований кандидатом у депутати Херсонської міської ради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

Дружина Сергія Олефіренка – Олена – фігурувала в матеріалі “Володарі пляжів Арабатки. Стрілкове” Центру журналістських розслідувань як одна з власниць фірми «Азовський парус», що отримала п’ять гектарів на Арабатській Стрілці.