В окупованому Херсоні з’явились нові патріотичні листівки та графіті

13 Вересня 2022, 13:17

Фото: Генеральний штаб ЗСУ.

У тимчасово окупованому росіянами Херсоні місцеві жителі розповсюдили чергові патріотичні листівки та графіті.

Про це йдеться у телеграм-каналі руху «Жовта Стрічка».

«Український опір зламав плани окупаційної влади, щодо проведення референдуму! Ми продовжуємо агітувати херсонців проти референдуму, проти рашизму та проти паспортизації. Херсон — це Україна!», — зазначають активісти.

Крім того, у телеграм-каналі було оприлюднене відео від дівчини з Херсону, яка звернулась зі словами підтримки ЗСУ та руху «Жовта Стрічка».

Як повідомлялось, жителі окупованого росіянами Генічеська теж продовжують чинити спротив режиму, який їм намагаються нав’язати загарбники. Листівки проти так званого «референдуму» про приєднання до росії з’являються в різних локаціях міста.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами. Однак Збройні сили України крок за кроком просуваються в області, окупанти вже втратили частину захоплених територій.

Росіяни все ще сподіваються провести фейковий “референдум”, але шансів на це стає дедалі менше. Їх щодня мінусує спротив окупації місцевого населення і контрнаступальні дії Збройних сил України. Детальніше у сюжеті за посиланням.