В Херсонській області ЗСУ знову били по понтонних переправах і нищили ворожі склади БК

06 Вересня 2022, 09:45

Українські військові ліквідували ще чотири склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах. Захисники завдавали ударів також по понтонних переправах поблизу Дар’ївки та вздовж Каховської ГЕС.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування “Південь” за підсумками 5 вересня, передає Медіа-центр “IPC-Генічеськ”.

Українські воїни нанесли 18 авіа-ударів по позиціях, логістиці, командних та опорних пунктах ворога. А ракетно-аптилерійські підрозділи виконали 370 вогневих завдань з ураження підрозділів протиповітряної оборони ворога, районів зосередження сил і засобів, станцій радіоелектронної боротьби й понтонних переправ поблизу Дар’ївки та вздовж Каховської ГЕС.

“Вогневий контроль переправ через річку Дніпро системний і ефективний. Підтверджені втрати ворога складають 86 рашистів, 4 танки, 12 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці 152 –го калібру «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати 152-го калібру «Гіацинт-Б» та «Гіацинт-С», станцію зв’язку та протитанковий ракетний комплекс. Ліквідовано 4 склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах”, – деталізували у командуванні.