Сальдо повернувся, Єлісеєв склав із себе повноваження

19 Вересня 2022, 15:41

В окупаційній адміністрації Херсонщини повідомили, що призначений росіянами “керівник” області Володимир Сальдо повернувся “до виконання своїх обов’язків”.

Відповідна інформація розміщена 19 вересня також у телеграм-каналі Сальдо.

При цьому росіянин Сергій Єлісеєв склав із себе повноваження “виконуючого обов’язки глави адміністрації” та повернувся до посади  так званого “голови уряду” регіону.

Сальдо вже анонсував активізацію у “боротьбі з тероризмом і саботажем” та продовження проросійського курсу.

Як повідомлялось, у серпні призначений окупантами «керівник» Херсонської області Володимир Сальдо був госпіталізований, лікарі ввели його у медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ.

У Житомирській області за матеріалами СБУ накладено арешт на активи підприємства, кінцевим бенефіціаром якого є родина екснардепа-зрадника, а нині – гауляйтера тимчасово окупованої Херсонщини Володимира Сальдо.

29 квітня українські правоохоронці заочно повідомили Володимиру Сальдо про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану (ч.2 ст.111 КК України).

Детальніше про історію Володимира Сальдо читайте в матеріалах ЦЖР «Сальдо негативний» і «Новые «пленки Сальдо»: ФСБ ищет исполнителей на «доставку» российских «беглецов».

Нагадаємо, після обстрілу будівлі в Херсоні, де розміщується російська окупаційна адміністрація регіону, кремлівські посіпаки розповіли, що їм страшно залишатися у місті, та пообіцяли виплатити грошові компенсації сім’ям загиблих колаборантів.

Російські окупанти атакують у районі Правдиного Херсонщини, ЗСУ продовжують відбивати штурми і закріплюватись на інших напрямках південного фронту.