Понад 400 діток Генічеська продовжують здобувати українську освіту дистанційно (прийом заявок триває)

15 Вересня 2022, 14:57

До дистанційного навчання на базі Новоолексіївського ліцею №1 долучились понад 400 школярів з окупованої Генічеської громади Херсонщини.

Про це повідомили в Генічеській міській військовій адміністрації.

«Новоолексіївський ліцей №1, який наразі надає освітні послуги у дистанційному форматі здобувачам освіти Генічеської громади, також розпочав онлайн-навчання для учнів 1-11 класів», – розповіли в адміністрації.

Станом на 12 вересня до дистанційного навчання долучилося понад 400 здобувачів освіти за дистанційною та сімейною формою навчання. Керівництво та педагогічний колектив ліцею допомагає дітям здобути якісну освіту не тільки у онлайн-форматі, але й на індивідуальній формі навчання.

Водночас прийом заявок триває. Батьки ще мають можливість надати заяви у гугл-формі за посиланням та надіслати заяву на дистанційну чи сімейну форму освіти за зразком (написану власноруч) на електронну адресу uk.st.22@gmail.com.

Як повідомлялось, російська окупаційна влада захопленої військовими рф Херсонщини заявила, що в області відкривають усього 91 школу. Освітній процес відбуватиметься “за російськими стандартами”. Цілодобово у школах перебувають озброєні російські військові.