Окупанти задумали «віджати» бази відпочинку на Арабатській Стрілці до кінця року

19 Вересня 2022, 18:13

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Російські окупанти продовжують називати нові терміни для так званої перереєстрації підприємців Херсонщини за російським законодавством. Тим, хто не згоден переходити на правила окупантів, загрожує втрата бізнесу. Теж саме стосується і туристичної галузі, яку також задумали перевести у російське правове поле.

Таким чином загарбники намагаються “оформити” крадіжки і мародерство у крупних розмірах – заволодіння чужим бізнесом, базами відпочинку на окупованих територіях Херсонщини, у тому числі й на популярній донедавна Арабатській Стрілці.

У Центрі національного спротиву розповідають, що так звану ревізію туристичних комплексів окупанти планують провести до кінця поточного року.

«Кожен комплекс який відмовиться співпрацювати з окупантами, або власник якого виїхав за межі окупованої території буде “націоналізовано”, тобто “віджато”», – зазначили в Центрі й нагадали, що подібні рішення окупантів не мають ніякої юридичної сили і є нікчемними.

Як повідомлялось, на окупованих територіях Херсонщини російські окупанти знов змінили курс обміну гривень на рублі.

Російські окупаційні сили вирішили визнавати безгосподарними  «залишені» українські підприємства, які не перереєстрували у створеній окупантами «податковій».

Крім того, окупанти погрожують конфіскацією майна підприємцям, які не реєструються у створеній ними так званій «податковій» службі.

Поки що Херсонська область переважно окупована військовими РФ. Однак триває наступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.