На Запоріжчині колишня радіоведуча перейшла на бік окупантів

24 Вересня 2022, 16:26

В окупованому селі Веселе Запорізької області колишня радіоведуча, ексдепутатка райради, активістка Анастасія Карпенкова перейшла на бік окупантів.

Про це повідомиляє видання «РІА Мелітополь».

“До окупації рашистами Мелітополя дівчина присягалася у безмежній любові до України. Тепер оспівує путінський режим”, – пише видання.

Карпенкова здобувала вищу освіту у Києві, була соціальним працівником. У 2013-му повернулася до Веселого і стала наймолодшою депутаткою у районі. У 2018 році вона долучилась до створення на базі районної бібліотеки місцевої радіостанції із новинами, молодіжними та дитячими передачами, гороскопами тощо.

Після того, як Веселе було окуповано, Карпенкова почала співпрацювати з росіянами. Як пише «РІА Мелітополь», вона прославилася серед місцевих висловом «у Веселому підвалів вистачить на всіх». Наразі, додає видання, колаборантка пересувається селищем у постійному супроводі російських військових.

Як повідомлялось, Служба безпеки України викрила російських агентів, як планували створити “медіацентр “Таврія” для інформаційних диверсій на півдні України.