На Херсонщині окупанти продовжують мародерити

11 Вересня 2022, 15:51

Фото:

Російські військові продовжують мародерити у Херсоні та селах області. У місцевих жителів відбирають авто і мототранспорт, обкрадають будинки. В обласному центрі військові рф розмародерили будинки по вулицях Озерна, Кримська та Офіцерська.

Про це повідомили в поліції Херсонської області.

Правоохоронці зафіксували масові факти мародерства військовими рф.

“У Херсоні на вулиці Кримській представники військових формувань рф вчинили мародерство в багатоквартирному будинку. Окупанти пошкодили вхідні двері та під приводом проведення обшуків винесли з квартир все майно, яке завантажили на КАМАЗи, БТР і вивезли в невідомому напрямку. До поліції надійшло уже 7 заяв від власників помешкань. Вони повідомили, що після візиту військовослужбовців рф із квартир зникли всі меблі та побутова техніка, а те, що не забрали, окупанти знищили”, – йдеться у повідомленні Херсонського Главку Нацполіції.

Як повідомлялось, російські окупанти вже не можуть підтягувати резерви на захоплені території Херсонської області. Українські воїни влучно та регулярно знищуються склади із боєприпасами та понтонні переправи на півдні. Це підриває логістику окупантів настільки, що вони не можуть підтягувати резерви.

Раніше ЗСУ знищили практично всі мости у Херсонській області, відрізавши окупантів від постачання озброєння та особового складу з території Криму, та розпочали наступ на Херсонщині й прорвали першу лінію оборони росіян.