Генічани протестують проти “референдуму”

22 Вересня 2022, 15:39

У тимчасово окупованих Херсоні, Генічеську та Новій Каховці люди продовжують протестувати проти фейкових референдумів.

“Наші активісти масово поширюють листівки проти референдуму та продовжують маркувати будівлі де може пройти референдум літерою «Ї». Попри рашиські патрулі, попри посилення репресій наші активісти нічого не боятся, бо ми знаємо, що ми переможемо”, – повідомили в русі “Жовта стрічка”.

У русі завірили, що жителі Херсонщини, які залишаються в окупації, продовжують долучатися до активного спротиву окупантам.

“За останні три дні ми отримали дуже багато заявок на вступ до нашого руху. Попри все, ми будемо продовжувати боротись!” – зазначили активісти Жовтої стрічки.

Раніше так званий голова російської окупаційної адміністрації Володимир Сальдо повернувся з лікарняного та видав “указ” про проведення “референдуму” про приєднання регіону до Росії у період з 23 по 27 вересня.

Як повідомлялось, ЗСУ іронічно ставляться до намірів окупантів невідкладно провести “референдуми”. 

Жителі окупованого росіянами Генічеська продовжують чинити спротив режиму, який їм намагаються нав’язати загарбники.

“Жовта стрічка” – це рух громадського спротиву на тимчасово окупованих територіях України, створений у квітні 2022 року після аовномасштабного російського військового вторгнення. Метою руху є інформаційний опір російським окупантам.