Для генічеських дітей запускають онлайнове навчання

02 Вересня 2022, 20:11

Для дітей Генічеської громади запускають роботу Новоолексіївського ліцею №1 в онлайнформаті.

Про це на нараді з керівниками закладів освіти повідомила в.о. начальника відділу освіти Генічеської міської ради Алла Ярошенко, передає Медіа-центр “IPC-Генічеськ”.

За її словами, дистанційна освіта для дітей Генічеської громади та інших громад Херсонської області на базі Новоолексіївського ліцею №1 розпочнеться із наступного тижня.

У Генічеській міській військовій адміністрації розповіли, що провели нараду з питань організації освітнього процесу у школах та дитячих садках громади.

Як подати заявку за дистанційною (для внутрішньо переміщених осіб) та сімейною (для дітей, які знаходяться на непідконтрольній території) формами навчання читайте за посиланням.

Нагадаємо, російські окупанти намагаються відкрити школи на захоплених територіях України і змусити викладачів в них працювати.

Російська окупаційна влада захопленої військовими рф Херсонщини заявила, що в області відкривають усього 91 школу. Освітній процес відбуватиметься “за російськими стандартами”. Цілодобово у школах перебувають представники “Росгвардії” начебто для “охорони”.

В селі Микільське Дар’ївської територіальної громади Херсонського району директорки ліцею і дитячого закладу дошкільної освіти «Джерельце» перейшли на бік ворога. Вони вже заявили про їхнє «перейменування» відповідно до «російських стандартів» і про початок нового навчального року з 1 вересня.