ЗСУ знищили ще один склад боєприпасів в Генічеському районі (відео)

10 Серпня 2022, 02:17

ілюстраційна світлина

У Збройних силах України підтвердили знищення складу боєприпасів в окупованій росіянами Новоолексіївці Херсонської області – глибокому тилу ворога.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь» 10 серпня.

У командуванні звернули увагу, що це вже не перший склад у селищі, який потрапив під вогонь ЗСУ.

«За результатами роботи протягом бойового дня знищено ще один склад боєприпасів в Новоалексіївці та командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку ворога в районі села Максима Горького», – розповіли в ОК «Південь».

Раніше в окупаційній адміністрації Генічеська запевняли, що вибух біля Новоолексіївки нібито був спровокований порушенням техніки безпеки.

“Добре прилетіло. Сподіваюсь, це наші HIMARS”, – казали очевидці, які зафільмували подію.

Як повідомлялось, зранку вівторка, 9 серпня, у Генічеській громаді Херсонщини пролунали вибухи. У полі біля Новоолексіївки виднівся чорний стовп диму, було чути детонацію боєприпасів.

Минулого місяця ЗСУ знищили склад боєприсасів в Генічеському районі.

В обласній владі Херсонщини закликали жителів області евакуюватися, а тим, хто змушений залишатися в окупації, радили триматися якнайдалі від об’єктів військової інфраструктури росіян та місць дислокації, мати запаси їжі та води, заздалегідь подбати про укриття.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами. Однак Збройні сили України крок за кроком просуваються в області, окупанти вже втратили частину захоплених територій.

За офіційною інформацією, ЗСУ деокупували вже 53 населені пункти Херсонщини.