ЗСУ розгромили два російські склади на Херсонщині

28 Серпня 2022, 09:13

Фото: Великолепетиська громада.

Українські захисники знищили ще два склади з російським озброєнням у Дудчанах та Давидовому Броді Херсонської області, а у Воскресенському – пункт постачання супротивника.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування “Південь” 28 серпня

“Ракето-артилерійськими підрозділами в рамках реалізації вогневих завдань підтверджено втрати ворога у кількості: 35 рашистів, гаубиця «Мста-Б», самохідна артилерійська гармата «Нона», 9️ одиниць броньованої та автомобільної техніки”, – зазначають у командуванні.

Крім того, українська авіація також завдала трьох ударів по двом опорним пунктах противника у Солдатському та Олександрівці, по району зосередження живої сили, озброєння та техніки у Високопілля.

Як повідомлялось, напереододні ракетно-артилерійські підрозділи поцілили по контрольно-спостережним пунктам батальйонних тактичних груп 83 та 11 десантно-штурмового полку в Нововознесенському та Дудчанах.

ЗСУ також нанесли нових ударів по Антонівському та Дар’ївськоиу мостам, внаслідок чого рашисти не зможуть їх використовувати для прямування важкої техніки.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами, в декількох районах йдуть бойові дії. Триває контрнаступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістистиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.