Українцям пропонують долучитися до флешмобу на підтримку співвітчизників в окупації

24 Серпня 2022, 04:04

Фото: Олександр Кобець.

У День Незалежності українців закликають долучитися до флешмобу на підтримку жителів Херсонської області, які залишаються в окупації.

Про це розповів голова обласної військової адміністрації Херсонщини Ярослав Янушевич.

“24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України. Я хочу, щоб у цей день люди, які залишилися на тимчасово окупованій території, почули нас. Ми з вами, серце б’ється за вас, кожен б’ється за вас, вся Україна б’ється за вас. Я як голова Херсонської військової адміністрації запрошую долучитися до флешмобу на підтримку людей, які залишилися в окупації і сказати їм, що ми, українці, разом, ми – Херсон”, – зазначив голова адміністрації.

Для участі у флешмобі, необхідно написати коротке привітання і слова підтримки для людей, які залишилися в окупації, прикріпити улюблене фото Херсонщини, тегнути в публікації максимальну кількість херсонців – друзів, родичів чи просто знайомих, додати хештеги #українці_разом та #ми_херсон і розмістити публікацію у Фейсбуці.

“Покажемо всім, скільки нас, і що незалежно від того, де ми є, Херсон – це Україна”, – наголосив Янушевич.

Як повідомлялось, напередодні Президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора та запевнив, що український стяг назавжди повернеться на тимчасово окуповані території України.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами, в декількох районах йдуть бойові дії. Триває контрнаступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістистиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.