У Херсоні біля бази росіян сталися потужні вибухи

28 Серпня 2022, 09:44

Місцеві мешканці повідомили про потужні вибухи в тимчасово окупованому Херсоні біля виправної колонії №90, де окупанти зберігали боєприпаси.

Відповідні фото та відео опублікували місцеві телеграм-канали увечері 27 серпня.

За словами очевидців, удар прийшовся по промзоні, розташованій поруч з колонією й захопленій окупантами для розміщення там техніки й особового складу.

Водночас російська агенція “ТАСС” заявила про роботу ППО в Херсоні.

“Російські сили протиповітряної оборони, ймовірно, запустили щонайменше чотири ракети у небо над Херсоном, передає наш кореспондент. Чутно звуки вибухів”, – йдеться в повідомленні російської агенції.

Вибухи чули також в районі Нової Каховки.

Офіційних підтверджень щодо влучань поки немає.

Раніше начальнику колонії, який співпрацює з ворогом, оголосили підозру у державній зраді. За даними слідства, підозрюваний розпорядився надати безперешкодний доступ на територію колонії військовослужбовцям збройних сил рф, де забезпечує їм місця відпочинку та отримання медичної допомоги. Також, сприяючи окупаційним військам, він залучає засуджених до проведення ремонтних робіт ворожої техніки.

Як повідомлялось, українські захисники знищили ще два склади з російським озброєнням у Дудчанах та Давидовому Броді Херсонської області, а у Воскресенському – пункт постачання супротивника.

Днями ЗСУ вразили установки ворожої ППО у Херсоні.