Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю

24 Серпня 2022, 02:07

У ніч на 24 серпня росіяни вдарили вдарили ракетами по Запоріжжю.

Повідомлення про потужні вибухи в обласному центрі почали з’являтися у соцмережах майже одразу від початку доби 24 серпня.

Місцеві жителі повідомляли про шість вибухів: спочатку серія з чотирьох поспіль, потім, ще через кілька хвилин, прогриміло ще два.

Інформацію щодо прильотів підтвердив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

“Ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури у Шевченківського району. Інформація щодо постраждалих уточнюється”, — написав він у телеграмі.

Згодом Старух додав, що влучання зафіксували і неподалік Комунарського району. За попередніми даними жертв немає.

Як повідомлялось, Сполучені Штати мають дані розвідки про те, що росія планує незабаром здійснити нові атаки на цивільну інфраструктуру і державні об’єкти України.

Головне управління розвідки Міноборони України закликало українців бути особливо обережними 24 серпня у День Незалежності через загрозу ракетних ударів та провокацій з боку росії.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.