Окупанти закрили Мелітополь на виїзд

17 Серпня 2022, 21:07

Після вибуху біля «комендатури» російських окупантів у Мелітополі, рашисти заблокували виїзд з міста, а на в’їзді посилили фільтрацію.

Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров під час національного телемарафону 17 серпня.

“Ворог повністю заблокував виїзд з нашого міста, а на в’їзді проводить тотальну фільтрацію, роздягають чоловіків для огляду”, – розповів він.

Федоров також підтвердив, що 17 серпня поблизу однієї з комендатур окупантів у Мелітополі пролунав гучний вибух.  Після попереднього вибуху на початку тижня припинено трансляцію пропагандистського телебачення в місті.

Раніше ЗМІ писали, посилаючись на «джерела в українському підпіллі», що в місті «знищуватимуть усіх колаборантів, особливо тих, хто бере участь у підготовці так званого референдуму».

Як повідомлялось, 15 серпня українські партизани пошкодили міст у Мелітополі, тим самим унеможливили просування військової техніки з Криму залізничними коліями.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.