На Херсонщині росіяни впритул розстріляли автобус з цивільними: двоє загиблих

02 Серпня 2022, 01:40

У Херсонській області російські військові противотанковою ракетою впритул розстріляли евакуаційний автобус. Двоє цивільних загинули.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Орки скоїли ще один військовий злочин. З окупованого селища Старосілля була спроба евакуації на мікроавтобусі червоного кольору сімох цивільних. У районі селища Довгове з ПТУР окупанти іпритул розстріляли цей автобус. Двоє цивільних загинуло. П’ятьох вдалося евакуювати до Кривого Рогу – трьох чоловіків та двох жінок, усі цивільні”, – розповів Вілкул.

Потерпілі перебувають у лікарні в Кривому Розі, їм надається медична допомога. Двоє людей у тяжкому стані з опіковим шоком.

Раніше Олександр Вілкул повідомляв, що Збройні сили України вогневим ударом зірвали плани ворога на контратаку на Криворізькому напрямку.

Поки що більшість територій Херсонської області окуповані російськими військами. Збройні сили України дають відсіч ворогові, ЗСУ крок за кроком просуваються на Херсонщині.

46 населених пунктів області вже визволені від російської окупації.

У Херсонській області тривають бойові дії, однак окупанти досі не погодили жодного зеленого коридору для евакуації населення.