Мер Мелітополя співвітчизникам в окупації: Будівництво нового газопроводу – фейк, евакуюйтесь!

25 Серпня 2022, 23:14

Розповіді окупантів про будівництво газопровода з Бердянська – ніщо інше, ніж черговий фейк. Попереду холодна пора року, а газу в Мелітополі немає і не буде, людям треба виїжджати з окупації.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

“Опалювальний сезон у Мелітополі – під загрозою зриву. Більше місяця у місті немає газу, з яким пов’язане 95% опалення. Перспективи появи газу немає. У Бердянську він пропав три місяці тому, проте його подачу й досі не відновили. Слова окупантів про будівництво газопровода з Бердянська – фейк”, – розповів міський голова.

Він учергове наголосив на необхідності евакуації місцевого населення.

“До початку опалювального сезону залишається два місяці, тож необхідно по можливості евакуюватись з Мелітополя на підконтрольну Україні територію”, – закликав Федоров.

Як повідомлялось, окупаційна влада захопленої росіянами частини Запорізчини продовжує переконувати, що низка населених пунктів залишилась без газопостачання, оскільки Україна його нібито перекрила.

Натомість пропагандисти анонсують, що в область прокладуть нову газову трубу.

Через дії росіян 25 серпня сталося повне відключення Зaпорізької АЕС від енергомережі – вперше в історії станції.

Хто саме створює та поширює російську брехню на захопленій окупантами частині Запорізької області дивіться і читайте за посиланням.