Волонтери привезли на Херсонщину необхідні ліки

17 Серпня 2022, 21:45

Волонтери благодійного фонду «Support Kherson» привезли до деокупованої Кочубеївської громади Херсонщини, яка живе під постійними обстрілами рашистів, вкрай необхідні її жителям медикаменти та засоби гігієни.

Про це повідомили на сторінці фонду у фейсбуці.

“Найнеобхіднішим для населення були – ліки для діабетиків різного типу, проти тиску, серцеві та памперси для дорослих. Поспілкувалися з головою Людмилою Костюк та жителями громади – дізналися їх найгостріші потреби, аби ми могли якомога ефективніше допомагати. Ніколи не забуваємо про свій рідний край!”, – розповіли волонтери.

Як повідомлялось, днями окупанти обстріляли Кочубеївську громаду. Найбільше постраждало село Пригір’я, де ракети пошкодили та зруйнували будинки місцевих мешканців.

Переселенці з Херсонщини можуть отримати гуманітарну допомогу у Києві.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами. Однак Збройні сили України крок за кроком просуваються в області, окупанти втратили частину захоплених територій.

ЗСУ деокупували вже 53 населені пункти Херсонщини.

У різних районах Херсонщині тривають бойові дії, однак російські загарбники не пропускають українську гуманітарну допомогу та не погоджують “зелених коридорів” для евакуації населення.