Правоохоронці викрили готельєра-колаборанта зі Скадовська

25 Серпня 2022, 21:44

Співвласник одного з готелів у захопленому росіянами Скадовську відкрито співпрацює з окупантами. Через такі дії херсонські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “колабораційна діяльність”.

Про це повідомили в поліції Херсонської області.

“У місті Скадовськ місцевий співвласник готелю з перших днів окупації перейшов на бік ворога та віддав готель для потреб російських військових та їх поплічників. Скадовчанин здійснює господарську діяльність у співпраці з країною-агресором, приймає в готелі для відпочинку представників новопризначеної окупаційної влади, військовослужбовців та представників силових структур рф, а також місцевих колаборантів”, – йдеться в повідомленні.

Тим часом освітяни Нової Каховки, які підтримали окупаційну владу, допомагають загарбникам грабувати навчальні заклади і тероризувати своїх же колег.

Як повідомлялось, росіяни призначили генічеського колаборанта Олександра Пономарьова головою «громадської ради». Той вже прогнозує результати псевдореферндуму на користь росії, бо «інакше бути не може».

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами, в декількох районах йдуть бойові дії. Триває контрнаступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістистиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.