Видання з Луганщини відновило роботу через три місяці після початку повномасштабної війни

10 Червня 2022, 11:05

Видання з Луганщини Троїцьке.City відновило роботу через три місяці після початку повномасштабної війни рф проти України.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці видання.

“Через три місяці вимушеної перерви повертаємося до роботи. Тож доєднуйтеся і робіть репости для своїх друзів! Зберімося знову разом – всі кому не байдуже до життя на Сході України, на Луганщині, в Троїцькому та навколишніх селах!”, – йдеться у дописі.

Троїцьке.City входить до мережі локальних медіа “Або – Агенції медійного росту”.

Як повідомлялось, Інститут масової інформації у травні зафіксував 49 злочинів проти свободи слова в Україні. З них 45 скоїла росія проти медіа і журналістів на українській території.

Серед цих злочинів – убивства, поранення та викрадення журналістів, обстріли знімальних груп та телевеж, погрози, кібератаки на сайти українських медіа, вимкнення українського мовлення, припинення роботи медіа через російські обстріли, неможливість працювати та друкувати газети через знищення інфраструктури тощо.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

По темі