Українські захисники знищили три склади боєприпасів військових рф на півдні

21 Червня 2022, 11:30

Українські збройні сили нанесли чергових ударів по позиціям російських військових на півдні і знищили три склади боєприпасів.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування “Південь”.

“Нашими ракетно-артилерійськими та іншими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено зменшення ворожої армії на 25 рашистів, танк Т-62, самохідну реактивну установку розмінування «Метеорит», потужну станцію зв’язку, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби, дві одиниці військової автомобільної техніки та три склади боєприпасів”, – поінформували в командуванні.

Також на Херсонщині по позиціям українських військових окупанти наносили авіаційний удар гелікоптером Ка-52. Без втрат. У відповідь українці гелікоптерами атаковали скупчення противника.

Намагаючись посилити свій вплив на нашу оборону і контрнаступальні дії, ворог застосував заборонені нормами міжнародного гуманітарного права запалювальні боєприпаси.

Як повідомлялось, на Херсонщині рашисти зруйнували кладовище.

Наразі більшість територій Херсонської області окуповані російськими військами. У регіоні сформовані окупаційні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій. Однак в результаті вдалого контрнаступу захисників України на Херсонському напрямку окупанти втратили частину тимчасово захоплених територій. На Херсонщині тривають бойові дії, однак досі не було погоджено жодного “зеленого коридору” для евакуації населення.