Російські пропагандисти повідомили про замах на гауляйтера Чорнобаївки Турульова

22 Червня 2022, 17:20

Російські пропагандисти повідомили про замах на гауляйтера Чорнобаївки Юрія Турульова, якому раніше СБУ повідомила про підозру за ч.5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність), пише Центр журналістських розслідувань.

РИА Новости опублікувало відео з місця події. Як пише видання, Турульова легко поранено.

Як заявив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань у коментарі «Укрінформу», підірвана його машина, але колаборант не постраждав.

турулев

турулев

Як писав ЦЖР, гауляйтером легендарної Чорнобаївки, села і аеродрому поблизу Херсона, відомого завдяки успішним атакам ЗСУ,  російські окупанти призначили Юрія Валерійовича Турульова.

До свого нинішнього «призначення”  Турульов працював заступником начальника Херсонського куща автостанцій, начальником Херсонської приміської автостанції ТОВ »Херсонавтотранс».  Підприємство належить родині Іванових – Ігорю Євгеновичу Іванову та його синам Ярославу і Святославу Іванових, зарєєстрованих у Запоріжжі.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter