Пропагандистські ресурси поширюють фейки, що Київ готовий до територіальний поступок росії

14 Червня 2022, 11:12

Російські пропагандистські ресурси поширюють інформацію, що “Захід готовий примусити Київ до територіальних поступок росії”.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

“Пропагандистські ЗМІ рф, з посиланням на французький портал AgoraVox повідомили, що “Захід змінив свою позицію щодо ситуації навколо України й готовий примусити Київ до територіальних поступок росії для дипломатичного врегулювання”, – йдеться у повідомленні.

Також ЦПД назвав дезінформацією заяву колаборанта-“керівника” окупованих територій Запорізької області В. Рогова: “Запорізька область буде повністю звільнена від українських націоналістів, а контроль над усією територією області буде відновлено, це життєво необхідно для регіону, зокрема з міркувань безпеки”.

Тим часом в Запорізькій обласній адміністрації інформують про активні бойові дії у різних районах області.

За даними Сил оборони Запорізького краю, підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони продовжують виконувати поставлені завдання, ведуть оборонні дії, завдаючи втрат противнику по всій довжині лінії фронту в зоні відповідальності.

Наразі майже вся територія Херсонської області та приазовська частина Запорізької області перебувають під окупацією російських військ. У регіонах сформовано колоборантські військово-цивільні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій.