На Херсонщині російські окупанти обстріляли автівку волонтерів

24 Червня 2022, 22:48

На Херсонщині російські окупанти обстріляли автівку, на якій волонтери доставляли гуманітарну допомогу людям у Нововоронцовській громаді.

Відповідні фото опублікував депутат селищної ради Дмитро Бурлай.
“Щоб всі зрозуміли жах війни і тих умов, в яких ми працюємо. Наш бусік, який постраждав після обстрілів. Всі, слава Богу, неушкоджені”, – написав він.
Нововоронцовська громада постійно перебуває під обстрілом військових рф, волонтери розвозять гуманітарну допомогу людям, які залишаються в селах.
Як повідомлялось, через артилерійський обстріл селища Нововоронцовка Бериславського району, що здійснили російські військові, загинув місцевий житель.
Наразі більшість територій Херсонської області окуповані російськими військами. У регіоні сформовані окупаційні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій. Однак в результаті вдалого контрнаступу захисників України на Херсонському напрямку окупанти втратили частину тимчасово захоплених територій. На Херсонщині тривають бойові дії, однак досі не було погоджено жодного “зеленого коридору” для евакуації населення.