Окупанти на Херсонщині бояться навіть пенсіонерів

16 Червня 2022, 16:01

На Херсонщині російські окупанти побоюються вилазити з окопів, а також місцевого населення, адже навіть у пенсіонерах вбачають коригувальників вогню.

Про це свідчить перехоплена розмова окупанта з товаришем, яку оприлюднила СБУ.

Загарники повідомляють, що ЗСУ постійно атакують їхні позиції на Херсонщині, тому на передовій ситуація зовсім «погана». Російські бойовики вважають, що пенсіонери можуть бути коригувальниками вогню.

«Приїхав до пацанів на передок, бо вони як діди стали, постаріли. У них дах їде. За місцевих – ніхто не впевнений: хто вони такі, що роблять. Може вони вночі є*ашаться з нами, а вдень вони мирні люди. Нікому не можна довіряти. Йде бабуся з пиріжками, а вночі вона може бути полковником, корегувальником артилерії», – розповів російський солдат.

Як повідомлялось, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що на Херсонському напрямку наші війська створили стійкий плацдарм на лівому березі Інгульця.

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань в ефірі телемарафону звертав увагу, що українські військові другий тиждень поспіль мають тактичні успіхи щодо просування у бік Херсона.

Наразі майже вся територія Херсонської області окупована російськими військами. У регіоні сформовані окупаційні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій. Однак в результаті вдалого контрнаступу захисників України на Херсонському напрямку окупанти втратили частину тимчасово захоплених територій, бої тривають на кордоні з Миколаївською областю та у Бериславському районі Херсонщини.