Рашисти обстрілюють Миколаїв з ракетного комплексу на окупованій Херсонщині

28 Червня 2022, 19:02

У вівторок, 28 червня, рашисти завдали масований ракетний обстріл Миколаєва та передмістя. Удари наносили з берегового ракетного комплексу «Бастіон», який загарбники розташували на окупованій Херсонщині.

Про це повідомляють у військовій комендатурі оборони міста Миколаєва.

Ракети вразили міський стадіон, об’єкт військової інфраструктури та в передмісті – соціальні й сільськогосподарські об’єкти. За попередніми даними, жертв нема.
У свою чергу, в оперативному командуванні “Південь” проінформували, що на Миколаївсько-Херсонському напрямку ЗСУ продовжують військову операцію та нищать ворога.
Рашисти продовжують обстрілювати деокуповані населені пункти Херсонської області.

У командуванні зазначили, що спроба нанести ракетний удар «Оніксом» з тимчасово окупованого Криму по Ізмаїльському району Одещини була вдало нейтралізована підрозділами протиповітряної оборони.

Хроніку війни росії проти України 28 червня читайте за посиланням.

Напередодні ЗСУ знищили ще один склад боєприпасів окупантів на Херсонщині.

Як повідомлялось, нещодавно рашисти вперше нанесли ракетний удар по Нововоронцовській громаді.

Наразі більшість територій Херсонської області окуповані російськими військами. У регіоні сформовані окупаційні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій. Однак в результаті вдалого контрнаступу захисників України на Херсонському напрямку окупанти втратили частину тимчасово захоплених територій. На Херсонщині тривають бойові дії, однак досі не було погоджено жодного “зеленого коридору” для евакуації населення.