10 ракет за пів години: Російські військові нещадно обстрілюють Миколаїв

29 Червня 2022, 12:30

Зранку 29 червня рашисти запустили ракети по Миколаєву. Одна з ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок: четверо людей загинули.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

“Черговий терористичний акт – ракетами обстріляне місто Миколаїв. Мінімум 10 ракет за пів години. Рятувальна операція продовжується. Під завалами залишаються люди! Молимо Бога за них!”, – написала вона у своєму телеграм-каналі.

Тим часом підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області продовжують проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт. Наразі рятувальники виявили та деблокували тіло ще одного загиблого мешканця будинку. Загалом на зараз чотири загиблих, троє постраждалих, серед яких один співробітник ДСНС, який травмувався при виконанні службових обов’язків, врятовано одного чоловіка, ще двоє евакуйовані.

Станом на ранок 29 червня в миколаївських лікарнях перебуває 259 громадян, які постраждали від атак окупантів. Ще 56 отримали допомогу амбулаторно.

Як повідомлялось, російські військові безуспішно атакували околиці Олександрівки на Херсонщині парою ударних гелікоптерів Ка-52. У відповідь українські захисники нанесли п’ять авіаційних ударів в районі адмінмежі Миколаївської та Херсонської областей.

Хроніку війни росії проти України за 29 червня читайте за посиланням.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.