В Генічеському районі можуть виникнути проблеми з вугіллям

24 Травня 2022, 11:57

Генічеський район взимку може залишитися без вугілля. Про можливу проблему  з пальним повідомляє новотроїцьке видання “Трудова слава”.
 Як розповіли працівники Одрадівського вугільного складу, в них є тільки залишки вугілля “горючки”, дерев’яні та торф’яні брикети.
“Ми продаємо ці залишки за старими, “довоєнними” цінами. В нас люди звикли запасатися вугіллям з весни, літа, тож і зараз дехто приїжджає та купує в мішках вугілля, беруть й брикети”, – розповідають на вугільному складі в Одрадівці.
Працівники кажуть, що не знають поки що, чи будуть нові поставки. З їх слів, у цьому питанні – повна невідомість.
“Ми на окупованій території, постачати вугілля нам, та ще й під час військового стану, дуже складно. Вугілля нам привозили з інших країн, брикети – з Павлограда (Дніпропетровська область, ‐ ред.), де нині тривають активні бойові дії. Тож не можемо нічого сказати, чи буде в нас вугілля хоча б цього літа…”, – діляться працівники вугільного складу.
Така ж ситуація з наявністю горючих матеріалів й на інших складах в Новотроїцькому та Новоолексіївці. Якщо щось і залишилось, що не продали до війни, то люди забирають з надією мати хоч якісь запаси.