У Бериславі волонтери УГКЦ роздали 10 тисяч безкоштовних обідів для місцевих жителів

24 Травня 2022, 09:42

За 88 днів війни волонтери Української греко-католицької цервки Парафії Мучеників Макавейських, що знаходиться у Бериславі на Херсонщині, готують і вже роздали 10 000 безкоштовних обідів місцевим жителям громади.

Про це повідомляє Парафія Мучеників Макавейських у Бериславі на своїй сторінці в соцмережі.

“10 000 обідів за 88 днів війни.
Вже три місяці в нашій державі триває війна. І вона неймовірно згуртувала всіх нас. Війна об’єднала українців. Війна навчила нас служити одні одним. Війна зміцнила також нашу парафію.
Парадоксально, але ця наша спільна біда, спільний біль, спільне горе, яке торкнулося серця кожного українця, зробило нас більш відкритими на потреби тих, які біля нас, навчило відчувати і розуміти стан іншого, навчило безкорисливо творити добро.
За цих три місяці змінився інтер’єр нашого храму. Тепер наша святиня стала подібною до рідного дому, в якому раді кожному, хто приходить, домом, у якому всім знайдеться місце за родинним столом, домом, у якому так смачно пахне хлібом.
Невтомно працюють наші волонтери. Їхні золоті руки приносять, готують і роздають, роздають, роздають…
Ми робимо те, що можемо і що вміємо, робимо те, в чому бачимо потребу.
І ми вистоїмо. Бо з такими людьми, які так самовіддано служать, ми подолаємо будь-яку біду.
Від початку війни на нашій кухні приготували і роздали 10 тисяч обідів.
Дякую вам, дорогі наші кухарі, волонтери, жертводавці, перевізники. Дякую вам за вашу величезну працю. Дякую за ваше самовіддане служіння любові. Пишаюся вами. А Господь втішається на небесах!”, – йдеться у повідомленні Парафії.