У Нововоранцовській громаді допомагають біженцям, готують безоплатні обіди

29 Квітня 2022, 23:39

У Нововоронцовській громаді волонтери допомагають пенсіонерам та біженцям з окупованих територій, організовують доставку газу, готують безоплатні обіди.

Про це повідомляють на сторінці громади у Фейсбуці.

“Щоденно до нас приходять люди, які змогли вибратися з окупованих сіл, за допомогою. Вже тричі ми здійснили доставку газу до пенсіонерів та незахищених верств населення. На даний час триває запис на четвертий список. На базі місцевого кафе організували щоденні безкоштовні обіди. Також роздають продуктові набори”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація в регіоні залишається напруженою. Нововоронцовку продовжують обстрілювати. Крім одного мікрорайону, який взагалі зазнав значних руйнувань, потерпають від обстрілів й інші частина населеного пункту. Степові села фактично відрізані від світу.

Лінія фронту поки не змінилася -це дорога “Кавун” – Високопілля.

Як повідомлялось, через обстріли з боку російських військових у Нововоронцовській громаді пошкоджені будинки та присадибні господарські об’єкти, пошкоджена інфраструктура. Деякі населені пункти залишаються без світла. Однак офіційних гуманітарних коридорів для завезення допомоги та евакуації населення досі немає.