У Новотроїцьку працює селищна рада, ЦНАП та лікарня

22 Квітня 2022, 11:45

Новотроїцька селищна рада Генічеського району продовжує працювати і вирішувати проблемні питання громади.

Про це повідомляє видання Трудова Слава з посиланням на інформацію від селищного голови Петра Збаровського.

“Ми телефоном поспілкувалися з Петром Миколайовичем. Він повідомив, що на місці, працює, як і увесь колектив селищної ради. Їм щоденно доводиться вирішувати складні питання сьогодення: як після весняних дощів мінімізувати підтоплення в Маячці; забезпечити людей скрапленим газом; здійснити пенсійні та соціальні виплати, видача яких затягнулася; втихомирити доманшіх розбишак? Річ у тім, що через нервову обстановку, яка зараз панує повсюдно, почастішали випадки пияцтва і домашнього насильства, а поліція наразі на нашій території не працює. Під час весняно- польових робіт у сільгоспвиробників також виникає чимало запитань, відповіді на них теж доводиться шукати…”, – розповідають у виданні.
Також Збаровський запевнив, що після тривалої паузи найближчим часом запише відеозвернення.
Крім того, в громаді проінформували, що ЦНАП Новотроїцької селищної ради теж продовжує працювати з 08.00 до 13.00 щоденно з надання соціальних послуг та реєстрації місця проживання новонародженої дитини. Також видають довідки форми 13 з реєстрації місця проживання батькам, діти яких ідуть у перший клас.
Новотроїцька центральна лікарня працює у звичному режимі. Останнім часом до медзакладу госпіталізують здебільшого літніх людей, котрі мають соматичні захворювання. Наразі у стаціонарних відділеннях немає жодного пацієнта з пневмонією.
З Новотроїцького курсують 11 рейсів у напрямку Херсон та Генічеська.
Як повідомлялось, майже вся Херсонська область була окупована російськими віськами на початку повномасштабної війни Росії проти України і тепер більшість населених пунктів перебувають на межі гуманітарної катастрофи.