Російські військові намагались просунутись на Півдні

29 Квітня 2022, 10:59

Фото: відкрите джерело з Мережі.

На Південнобузькому напрямку ворог намагався здійснити штурм в районах населених пунктів Олександрівка, Таврійське, Іванівка та Заградівка. Утім українські захисники успішно відбили атаку загарбників.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

“На Південнобузькому напрямку успішно відбито спробу штурмових дій противника в районах населених пунктів Олександрівка, Таврійське; Іванівка та Заградівка”, – йдеться в повідомленні.

Також у Генштабі повідомили, що кораблі флоту окупантів в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетних ударів по території України, виконують завдання з ізоляції району ведення бойових дій та ведуть розвідку.

За інформацією оперативного командування “Південь”, напередодні українські військові подвійним попаданням знищили ворожі склади боєприпасів у районі тимчасово окупованих Молодецького та Великої Олександрівки у Херсонській області.

Як повідомлялось, майже вся Херсонська область була окупована російськими віськами на початку повномасштабної війни Росії проти України. Наразі в деяких районах точаться бої, і більшість населених пунктів перебувають на межі гуманітарної катастрофи.