Російські військові атакували Запоріжжя ракетами

26 Квітня 2022, 09:07

У вівторок, 26 квітня, російська армія завдала ракетних ударів по місту Запоріжжя.
Про це повідомляє Запорізька обласної військово-цивільної адміністрації.
“26 квітня, приблизно о 6:50 ворог наніс ракетні удари по Запоріжжю. Подробиці обстрілу повідомимо пізніше”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією ОВА, на Запорізькому напрямку противник веде наступальні бойові дії в напрямку населеного пункту Трудолюбівка. Ситуація залишається контрольованою.

Разом з тим у місті Пологи внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено 8 житлових будинків та горів очерет. У Василівці в результаті російських ударів горіло підсобне приміщення автозаправної станції. А у місті Молочанськ Пологівського району, на залізничній станції, через військові дії рф вогнем пошкоджено залізничний пасажирський вагон. Росіяни спричинили своїми обстрілами пожежі на території приватних домоволодінь в Оріхові.
За даними розвідки Міноборони Великобританії, армія РФ може спробувати наступати з півдня, українські війська готуються захищати Запоріжжя.
О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.