Миколаївські десантники збили російський безпілотник

11 Квітня 2022, 16:18

У понеділок, 11 квітня, в одному з районів виконання завдань на півдні країни, воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв ДШВ ЗС України збили багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс “Орлан-10”.

Відповідне відео розмістило командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Миколаївські десантники “підрізали крила” російській пташці влучним вогнем зі стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу, полковник Оперативного командування «Південь» ЗСУ Владислав Назаров повідомив, що російські окупанти не полишають спроб покращити своє положення на Миколаївському напрямку, але вони не мають успіху.

“Наші війська продовжують мужньо знищувати ворога, відтісняючи противника з займаних позицій та знищуючи його логістику. Ворог продовжує атакувати південні регіони артилерією та ракетними обстрілами”, – зазначив Назаров.
Також він розповів, що інформаційні атаки на цивільне населення півдня України не припиняються. На Херсонщині агітують за створення так званої «херсонської народної республіки». Але місцеві мешканці гідно протидіють окупантам свідомим цивільним спротивом.
Крім того, спільно з прикордонниками наші військовослужбовці продовжують забезпечувати евакуацію цивільного населення з “гарячих” точок Миколаївщини та тимчасово окупованих територій Херсонщини до безпечних зон.
Напередодні ракети РФ влучили в ангари катарського підприємства у Миколаївській області.